HIPPER DAN JE OMA

HIP ALS EEN KAASKNOTS

Door de hond in de tussenwereld

Stel dat je op een dag wakker zou worden en wazen voor je ogen zou zien, je zou niet begrijpen waar je was en je zou verward zijn. Alles wat je zou horen hoorde je met een echo, je moeder was niet hetzelfde als anders en je eten smaakte naar rubber.  Dit is precies wat Doortje van Meel (4 jaar) elke dag weer opnieuw herbeleeft lees en huiver..

Het begon allemaal op een zonnige dag in Juni, zoals gewoonlijk liep door een rondje over de boerderij met in haar achterhoofd de gedachten wat ze vandaag eens ging gaan doen. Door begon de dag altijd met een wandelingetje en een staar rondje dat was de manier van 'Door'' om de gedachten van de vorige dag te verdringen naar een plek hier ver vandaan.

Door had al haar hele leven last van waanbeelden, maar ze zag altijd alleen de waanbeelden van de vorige dag, het waren boze vlekken die haar beveelden om rondjes te rennen door een tuintje of een touw of een bal te mollen. De boze vlekken waren soms zo intens, dat Door moest proberen te ontsnappen van de vlekken anders zou ze haar ondergang tegemoet rennen als een erwtje in de openhaard dat eeuwig zou branden.

Na het zogenaamde 'vlekken uurtje' was Door weer even in staat helder te denken.Het was voor haar de tijd om na te denken over het leven wat ging er nog komen wat zou er al geweest zijn. Door dacht dan uren lang na en staarde voor zich uit; verstard, hulpeloos, en uitgehongerd.

 Door wist dat god speelde met haar als een voodoo poppetje, ze was machteloos en had geen kans om de macht van god te verdringen. Ze merkte dat ze soms in een tussenwereld was omdat er in de tussenwereld geen rubberen ballen bestaan, nog een kenmerk van de tussenwereld was dat de nerven van de groene blaadjes omgekeerd waren.

In de tussenwereld waren verschillende werelden in éen wereld genesteld zo zag Door vaak verschillende regenbogen die naar elkaar bogen in de vorm van een hartje. Maar ook hoorde ze nog mensen praten en rondlopen het rare was dat deze 'zogenaamde' mensen 'Door' probeerden te vertellen dat het licht uit moest in haar ziel. Ze moest ophouden met faken en gewoon doen wat god haar had opgedragen. Door was een sterke hond met een eigen mening en weigerde altijd te gehoorzamen.

 Daardoor kwamen vaak de boze vlekken weer terug die haar ziel graag wilde vernielen, zodat ze eindelijk  een reine hond zouden creeeren zonder enige gedachtens van een zondaar zodat ze niet zou weigeren de mis van zondag te missen en te verkwanselen.

 In de avond en vooral snachts begonnen de vlekken altijd te vervagen samen met wazen en dan zag Door alles dubbel. Dit was het uur van de Wolf waarin Door doodsangsten uitzat en vaak in haar zelf gekeerd leefde.

Haar moeder zij ooit 'je moet het leven niet zo zwaar nemen' en met die zin leeft Door verder soms is ze hier soms in de tussenwereld maar leven dat zal ze altijd wel doen.

Snooki-Purdy?


We kennen haar wel. Snooki van Jersey-Shore. We dachten dat ze een one-of-a-kind was. Totdat...

Nieuwe school, nieuwe mensen. Sinds het verlaten van de Eindhovense school zijn we al met veel nieuwe vrienden in aanraking gekomen. 1 hiervan, is Purdy. En Purdy is, na verdere inspectie, niet zomaar een nieuwe vriendin. Naast het overtollig consumeren van alchohol en het dansen en sjansen met heren waarvan de numerieken niet genoemd zullen worden, zijn we erachter gekomen dat Purdy niet Purdy is. MAAR SNOOKI. Aanschouw dus, Snooki's andere helft; Purdy.

Kees waar zijt gij?

 


Toen Hipperdanjeoma nog 'klein' was en weinig bezoekers trok, zat Hipperdanjeoma in een diep dal. Hoe hard we ook ons best deden, het lukte gewoon niet om het grote publiek te bereiken. Even was het zo erg dat we het niet meer zagen zitten, we waren van plan de domein naam Hipperdanjeoma.tk te verkopen voor 50.000 euro aan Jetix (de toenmalige naam van een populaire commerciele kinderzender) Maar op het laatste moment besloten we toch van koers te veranderen toen we ineens een nieuwe member opmerkten.

Zijn ogen als zonnestralen, zijn haren als gevlochten kleedjes in de wind, zijn huid als die van die gozer van Twilight, zijn naam was: Kees Cornelius Korst. Hij plaatste leuke comments en blies de site weer nieuw leven in! Hij zorgde voor: liefde, vriendschap, samenhorigheid, zorgzaamheid, en assertiviteit. Kees was bovendien ook een sociaal iemand die overal mee wilde helpen en vaak een pientere opmerking wist te maken, over verschillende Topics en comments.

Door hem is Hipperdanjeoma.tk natuurlijk allang geen 'siteje' meer maar een community met meer dan tienduizend members.   

Het enige wat we missen is Kees, hij was degene die ons uit het diepe dal trok. Hij vertelde ons nooit op te geven: Hij vertelde ons wie A zegt moet ook B zeggen! Hij liet ons weer van het leven genieten en zorgde voor een leuke sfeer binnen de site. Want de site mag dan wel goed lopen, Kees is op een dag weggegaan en is nooit meer wedergekeerd. Misschien is Kees zijn wachtwoord wel vergeten, of heeft hij een computerverbod omdat hij te veel smarties heeft gegeten. We weten het niet? We missen hem alleen heel erg en we lachen nog elke dag om hem.

Kees mocht je dit lezen, je bent nog altijd van harte welkom op de site. Jij maakte van Hipperdanjeoma een miljoenen imperium en zorgde voor klasse en stijl.

Kees ik hoop dat je ooit weer eens het pad van Hipperdanjeoma.tk zult bewandelen met de trots die je eerst had! Vergeet die mooie tijden niet, koester deze juist en probeer deze mooie tijden weer te herleven.    

 

Kees je bent altijd welkom, vergeet dat niet!    

 

Carlos is back in town


Niet gevreest kinders.
Carlos doet niemand kwaad.
hij is weer terug van veel te lang weg geweest.
Tijd om deze site wat nieuw leven in te blazen!!!

CARLOS-BITCHES

Recente Videos

210 views - 0 comments
144 views - 0 comments
144 views - 0 comments
152 views - 0 comments