HIPPER DAN JE OMA

HIP ALS EEN KAASKNOTS

PRACHTIG (gejat uit mijn moeders doorstuur mail)

 4BZSqtqr8Qk

JOOEEEPP KOORTEKAAASSSSSS

Joep kortekaas.

BEN JIJ EMO? OF ALTERNATIEF?

 

heb je het meeste antwoord B DAN BEN JE EMO
heb je het meeste ANTWOORD A DAN BEN JE ALTERNATIEF

KUN JE NIET KIEZEN DAN BEN JE GEWOON EMO!!!

karnaval

Fxg1fgNvH3YBinnekort begint het leuke karnaval weer om in de stemming te komen

 

Bezoek www.gossip-girl.be

Bezoek Gossip girl.be voor de allernieuwste nieuwtjes over Gossip girl, alles over de Fashion media en nog veel meer, En  klets vooral mee op het forum.

 

Ik beheer de Fashion op de site

 

Door Dymfy

Naomi evill?

Geloof het of niet... maar Naomi word door enkele mensen al maanden vermeden, het gerucht gaat dat zij opmerkingen heeft gemaakt die niet zo in de smaak vielen bij de desbetreffende personen. Ik ga geen namen noemen maar Naomi zou deze personen uitermate gekwetst hebben. Als je Naomi zo ziet lijkt ze helemaal niet gemeen, met die rode krulletjes en die big smile !! maar ze heeft ook een andere kant, een kant die veel mensen niet kennen DE EVILL SIDE. Ze probeert deze vaak te verbergen maar af en toe komt de Evill side ineens naarboven en is ze niet te stoppen.

Een woordje van de gedupeerden:
anoniempje234
Ik liep gewoon naar haar toe en ze keek meteen al heel boos naar me, ze wilde me weg ik voelde het. Ze dwong me daarna al mijn zakgeld aan haar af te staan, en ik moest meteen oprotten uit haar leven !!!

 

We hopen dat dit probleem snel zal worden opgelost.. bent u slachtoffer?? bel dan snel naar 040 2346789

 

Dancing in the...

  Het is weer eens zo ver, Naomi gaat weer los op de strakste beats, maar vooral op een van de strakste aller tijden, dancing in the moonlight.
We hebben haar meerdere malen gespot terwijl ze hierna luisterde, en meezong, een beetje apart. Het schijnt zo te zijn dat het nummer haar herinnerd aan haar land, Naomi's island, hoe het vroegâh war.
Voordat Dymfy en Priscilla het land zo meesterlijk opbliezen met hun atoombommen, daardoor stierven dan wel alle inwoners, maar dat maakte niet uit, het was voor een groter doel.

Binnenkort houd naomi een Naomi's island desgin wedstrijd, check hem uit!!

KUT!

NICE SONGS


sexy man WUHAAA LEKKEER

S5xE4PHhAs4

 

 

 zozo veel luisterfun xx Naomi hihi ieeeeeeeeeeeeeeeeeeh

 

Thomas Berge verslaaft aan milkshake?

Ik zag laatst een man in de stad en het leek wel Thomas Berge! Ik keek goed en het was Thomas. Hij had wel een stuk of 66 legen milkshakes rond zich heen!! En hij drinkt en drinkt maar. Hij was verslaaft aan milkshakes!! Hij zat helemaal te shaken omdat hij veel te veel suiker op had. Ik ging naar de man toe die de milkshakes verkoopt en die zei dat hij daar wel 10 dagen zat en dat die aleen maar milkshakes zat te drinken. Ik dacht dus van hoe kan dit in deze zelfstandige mileuvriendelijke wereld, ik werd echt pissig en keek recht naar de man die de milkshakes verkocht. Ik vertelde hem dat ik niet zou rusten voordat THomas berge had geboet voor zijn schending van het mileu, hij moet namelijk de zelfde beker vaker gebruiken. Dit probleem zal niet zomaar verdwijnen uit mijn tastbare ogen, leve het milie viva HOLANDIA en de bels unn bietje dan voor de gezelligheid.
 
 
 

Nieuwe Achtbaan in Muklukland???!

Alvast een kleine preview van de waarschijnlijk nieuwe achtbaan in muklukland
Muksluckduckduck het is de Seanna Perittie Perinses!

 

 

 cislzo6tbE0

 

FFFF checken als je een leven zoekt

 

http://www.zoekeenleven.tk/

 

>11233333 -l-___-l- 

 

watch learn type the answer and become FAMOUS

Cosmetisch chirurgie nu ook bekend in Belgie!

We zagen het al bij K3 maar ook bij Samson, Mega mindy en Kabouter plop! Nu hebben ook bronnen dichter bij Nederland de cosmetische schepjes er boven op gelegd. Letterlijk en figuurlijk!

REUSEL- Net over de grens van onze fabuleuze lage landen komen we in het boeren plekje der patatigen friet bakkers en fristi drinkers ontdekken we het heftige en hectische leven van de halve belg Naomela Sanderson. Ze verteld ons alles ofja bijna alles over haar cosmetische ingrepen. Dit is haar verhaal:

Naomela Sanderson: Ja toen ik 6 was of 5 of 6 nee 6! toen uh heel lang gelejuh.. toen hatte ik een cosmektisten ingreep voor een 3de oog. Natuurlijk denkuh we dan allemoal WOUW! dah kind is helderziend! moar dah was natuurlijk niej zo, ik had mijn 2de ingreep toen ik mijn overtollige neus haar en inwendig oksel haar wou latuh verwijderen. Dat was helas niej volmaakt. Ik heb zo vele cosmektisten ingrepen gehad om me te laten worduh wah ik nu ben. Zo heb ik nog geen 3 jaar geleden mijn neus gaten laten liften.

 Meer kon ze ons helaas niet vertellen want ze was druk bezig met het plannen van haar tournee in Alaska. Uit zekere bronnen gaat ze ook een live concert geven in Mukluk land.

Dymfy zwanger Chipip?

..O jee?

De vakantie in spanje samen met Chipip schijnt gezellig te zijn geweest voor Dymfy, niet alleen heeft ze de hele week gefeest, ze schijnt ook nog eens een tweeling te verwachten!
Sean Paul was hiervan al op de hoogte, en Carlos heeft voor hem het publiek toegesproken, Sean was te erg van slag...

Chipip is erg content met het nieuws, hij had zelfs al de namen bedacht, Hank en Henk. 

 

 ( Onder: Dymfy samen met Amiet op de Pitbull poster)

HEILIGE CHRISTUS!!

 

ptGJ8wzeGDE
 

 HOE KAN DAT!!???? 

Thomas de bodybuilder Berge?

Voor de nieuwe film van Thomas Berge heeft hij heel wat spiermassa's erbij gekregen!

Jarenlange training, beweert hij, en dat is wel te zien!

Van uber loser, tot hottie muscle boy, hij kan het allemaal!

Lekker hoor...  

 

SEAN VS. CHIPIP!??


  De relatie tussen Dymfy Van Meel en Sean Paul was welbekend en veel besproken, meerdere malen genomineerd voor celebrity koppel van het jaar,en ook het koppel dat al lange tijd verloofd was. Iedereen keek  uit naar de geweldige bruiloft die plaats zou vinden in 2023...

Tenminste, dat is wat iedereen verwachtte, totdat plots bekent werd gemaakt dat Sean en Dymfy officieel uit elkaar waren, de breuk kwam als een klap! Hoe kon dit?
Veel fans keken verslagen naar de televisie terwijl Dymfy haar spullen uit Sean's huis haalde. Het nieuws werd overstroomd met nieuwe updates, en er zijn zelf 5 gevallen van zelfmoord bekent geworden.
We probeerden om zoveel mogelijk te weten te komen over de oorzaak van deze onverwachte breuk, maar niemand deed zijn mond open. Sean en Dymfy zijn al dagen niet meer in het openbaar gezien, ook al vermeldden specifieke bronnen dat ze vernomen  hebben dat Dymfy op het moment in Spanje leeft.Sean schijnt zijn huis niet meer uit te zijn gekomen, en Carlos, een van Sean's beste vrienden, is ook plots verdwenen. Hij zou voor Sean een oogje in het zeil houden in en rondom Sean's huis. Men vermoed dat Sean dus al dagen lang in zijn bed ligt, huilend? Dit brengt ons terug naar onze belangrijkste vraag; Waarom!? Is Sean zo overstuur? Met een speciaal samengesteld team zijn we op onderzoek uit gegaan, we hebben via insiders en geheime bronnen de waarheid weten te achterhalen.

 "A guy named: chipip almost broke his both legs because he jumps without a rope."

Dit is een fragment uit een brief aan Tommy, die Dymfy heeft geschreven over haar vakantie in Spanje. Chipip word niet vaak genoemd, 1 keer maar zelfs, dit is verbazend, aangezien het juist die vakantie was waarin Chipip en Dymfy hun affaire begonnen!

Chipip staat ookwel bekend als rapper 'Chip tha ripper'  

Hij is dan ook de reden dat Dymfy nu alweer in Spanje resideert. Ze zou hem regelmatig opzoeken met Sean's private jet, zeggend dat ze naar de supermarkt ging om nog even wat aardappeltjes te halen!

 

 

 

 

 

 Sean Paul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chipip

  

 

 

 

 

 

 

 Na enkele maanden vroeg Sean zich zo onderhand wel eens af waarom Dymfy steeds aardappels ging halen maar ze nooit daadwerkelijk meebracht!? Hij had zich volgens enkele getuigen in de cockpit verstopt, en kwam er zo achter dat Dymfy naar haar secret lover Chipip ging!

Sean was razend, en het was meteen over. Dymfy had er echter geen spijt van, ze claimde dat Chipip een betere lover was, en dat ze het zo onderhand zat was dat Sean Paul vaker met Carlos op stap ging dan met haar.

Sean zette haar uit huis, en is er kapot van, zijn best friend zorgt voor hem, en hij ligt alleen nog maar op bed voor zich uit te staren denkend aan zijn liefde voor Dymfy.

Dymfy daarentegen is nu aan het genieten van wilde feesten met Chipip, en ze is dolgelukkig.

 

Mukluk land

Heb jij tijd over deze zomer??
Dat moet je zeker eens even langsgaan in Mukluk land in Alaska, een uniek thema pret park. Het doet me denken aan van die krakkemikkige oude parken in fims maar.. voor het geld hoef je het niet te laten. De kids zijn voor 2 dollar al binnen (kids van 2 t/m 19) pa en ma voor 5 dollar p.p. en oma en opa voor 4,50 dollar p.p.
Dus jongnnns ga een kijkje nemen zou ik zeggen.
http://www.muklukland.net

animated images of mukluk land
map1mapmain
De plattegrond

Foto's
img_1798.jpg
img_1805.jpg
img_1807.jpg
img_1814.jpg

Shnitzels zijn HOTIk heb net van een goed bron vernomen dat shnitzels errug hot zijn, iedereen eet ze dees dagen. De beste Shnitzels vind je in Duitsland bij bijv. het triroler buffet!!
door Dymfy van meel

NICEEE FASHION BLOGS

Soms heb je echt zin om die geweldige inspirerende Fashion blogs te bekijken!!.

Enn ik heb er een paar gevonden die echt de moeite waard is. er staan allemaal leuke spulletjes en kleertjes op enz. enz.

Zoo jongnnns kijken duss  >>>>

CLICKENGo1

de2eblogGO

 

Door: Dymfy van Meel

Naomi kent ok alles!

Kiek die Naomi Togh es goan!

 Achwelnee, natuurlijk is dit Naomi Niet! Maar zeker wel een look-a-like!

 Erg grappig om je voor te stellen dat denne belg zo kan dansen!

Nu Kees Korst nog!

Door: Priscilla Gijsberts                                                                  Ik ben cool :B

hebbe hebbe season 2

Na season 1 te hebben gekocht moet je gewoon 2 deel 1 hebben, gelukkig begint onze lieftallige serie Gossip Girl (season2 deel2) a.s. Di 16 juni weer. Zonder deze serie is leven niet de moeite waard en met tranen in onze ogen konden we een half jaar geen GG kijken.

Dus koooooooooooopen gaan wij ook doen wattt een hipperij
 
Door: Dymfy van Meel

Interview met members!

Gefeliciteerd Kees en Ali-F
Jullie zijn uitverkozen om deze keer geïnterviewd te worden door onze members.

Er zal een vragenlijst naar jullie worden gestuurd en deze wordt dan ook weer verwacht om teruggestuurd naar ons te worden.

Het interview zal in onze blog gezet worden en iedereen is toegestaan om er op te reageren.
Ook zullen er nieuwe members uitgekozen worden voor het volgende interview.

Dus doe maar alvast jullie best om de volgende keer geïnterviewd te worden!

Want dan ben je cool.

 

 

 

       Ali F

Kees Korst 

Door: Priscilla Gijsberts

geen TOPSHOP in NL

Neeeeeeeeeee.... ik vind het zo erg dat er GEEN EEN Topshop winkel in Nederland is niet eens in Amsterdam. Volges mij lopen wij echt achter hier in Nederland want Starbucks is ook nog nergens te bekennen. We hebben dus 2 opties 1. of naar een land gaan waar ze Topshop winkels hebben, of 2. via de webshop bestellen (CREDITCARD VERPLICHT) wat ik dus niet heb.... Dan maar eens PayPall proberen- Dan maar naar Topshop.com

topshop-ss-09-main.jpg image by fashionising

                        Super schattig uit de nieuwe collectie van Topshop.

Door: Dymfy van Meel

Interview met een member??

Welke member zou graag geinterviewd willen worden ??!! over zijn hele leven hobby's taken blijheden klusjes enz. enz.

Ben jij die actieve creatieve hippe member die geinterviewd wilt worden?

laat het dan ff weten via forum blog of reactie

 

Het wonder dat men Belgen noemt!!

Aleee Hipperdanjeoma bezoekers..
Belgie.. een uurke rijeee en we zijn er al! voor ons brabanders. Maar als je daar dan aankomt in Belgie dan denk jij misschien van ik ben nog in Nederland fnie??????
nou wij zullen de kenmerken noemen die daar anders zijn zodat als je bijvoorbeeld een keer ontvoert word naar belgie met een blinddoek op je kop je alleen maar naar de woorden hoeft te luisteren en je weet dat je in belgie bent.Of je weet dat je in Belgie bent door de FAMOUS frietjes in puntzak:

Alee we gaan maar eens beginnen met de kenmerken van Belgie:

Broodje gezond= smoske
cola= unne colla
Worstenbroodje=Frikandellenkoek
Zakklapper = Agenda

Alles goed maat =
Alles goe jom, of: alles goe menneke?
heel erg zat worden= scheef gaan
tuinslag= touter

Verhaaltje van een echte Belg


Ik dacht daarnet: ik ga es wat koken. Dus ik pak wat kip uit den frigo. Met dat ik die kip aan het bakken was, bleek de dampkap niet te werken. Dat vond ik nogal ambetant, dus heb ik het hele zaakje maar in een vuilniszak gesmeten. Het aanrecht ff gekuist, en daarna rap naar het frietkot. Ik zei: doe deze bolle kees maar een frieteke en een croque monsieur met bacon! Mot gij een toek op u bakkes zei die frietkotexploitant. Dat was al even ambetant!
 
enn het geheim van de friet
Door: Dymfy van Meel

Wie is Kees Korst!?

 27 Mei 2009 10:06

Kees Korst,  een member van onze leuke site, alleen niemand weet wie hij is. Al binnen een week heeft hij ruime bekendheid gescoort binnen onze vrienden kring en allemaal vragen wij ons dit af:

"Wie is Kees Korst?"

Iedereen wordt verdacht, maar er zijn geen harde bewijzen om iemand als de schuldige aan te wijzen.

Maar, misschien willen we dat ook niet, Kees brengt onze leuke humoristische comments en geeft ons een leuke activiteit.

Dus ga maar eens langs bij zijn leuke page en laat een berichtje achter!
Keesjuuh

Agnes: release me

Check deze clip en het liedje!! bron tmf

wBWpETtMlPA

Door: Dymfy van Meel

Amerikaanse tijdschriften

 Ik moet het echt wel toegeven de buitenlandse tijdschriften, en vooral de Amerikaanse tijdschriften zijn vaak veel leuuuker dan de Nederlandse tijdschriften.Maar wat nou als je zo'n blad wilt hebben uit een ander land...? JA het kan. De slimste manier is via creditcard omdat je de tijdschriften dan vaak veel goedkoper kunt krijgen.Maar heb je geen credit card, dan is er ook nog een andere oplossing.
Ga naar http://www.englishmagazines.nl/
En typ het blad dat je wilt in bij de zoekmachine of selecteer een land.Natuurlijk betaal je dan wel meer dan dat je het blad via creditcard zou bestellen, maarr je moet er iets voor over hebben  .Je kunt je blad (abo op een tijdschrift) gewoon betalen via bankrekening nummer of I DEAL.

Zelf heb ik een abo op Seventeen ik raad je dit tijdschrift echt aan, er staan leuke dingen in, mooie foto's leuke posters hippe lay-out.

 

extra tips nodig??
check tips Girlscene.nl

Door: Dymfy van Meel

Recente Videos

210 views - 0 comments
144 views - 0 comments
144 views - 0 comments
152 views - 0 comments